25n
Orgull
Orgull

Els refugiats afganesos derivats a centres del sistema d'acollida estatal de la Comunitat Valenciana ascendeixen a 40

Els refugiats afganesos derivats a centres del sistema d'acollida estatal de la Comunitat Valenciana ascendeixen a 40
25/08/2021 -

Els refugiats afganesos derivats fins al moment a centres del sistema d’acollida estatal de la Comunitat Valenciana ascendeixen a 40, segons la informació actualitzada pel Govern d’Espanya a les 15.00 hores d’aquest dimecres.

D’aquesta manera, els recursos estatals de la Comunitat Valenciana, a aquesta hora, han deixat de ser els que més refugiats ha acollit, ja que als centres d’Aragó i Castella i Lleó s’han derivat a 44 persones afganeses a cada comunitat. Així, les instal·lacions valencianes són les terceres als quals més refugiats s’han derivat.

Les instal·lacions temporals d’acollida en la base aèria de Torrejón de Ardoz (Madrid) han atés 1.254 persones, de les quals 562 són dones i 692 homes, i d’ells 519 són menors.

A més, ha precisat que, d’eixes 1.254 persones, que inclouen a dues persones sense referenciar, 975 són col·laboradors espanyols i les seues famílies, mentre altres 146 persones formen part del contingent de col·laboradors de les institucions europees. A més, han sigut ateses 131 persones del contingent de col·laboradors dels EUA.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × tres =