caixa popular

Reforç de la senyalització a la Font d'En Corts

Reforç de la senyalització a la Font d'En Corts
27/11/2017 -

Representants d’entitats socials i veïnals de la carrera de la Font d’En Corts han traslladat de primera mà al regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, algunes de les seues necessitats més importants, que es tradueixen en peticions que es remunten a fa més d’una dècada en aquesta zona de la ciutat. La pacificació del trànsit és la reivindicació fonamental.

Grezzi ha atés durant la trobada les diverses peticions realitzades, centrades fonamentalment en el desig de calmar el trànsit al seu pas per aquesta àrea, on ja n’hi ha marcat un límit de velocitat màxima de 30 quilòmetres per hora. No obstant això, els representants veïnals i socials de la carrera de la Font d’En Corts han assegurat que eixe límit de velocitat no es respecta.

El regidor i tècnics de la Regidoria de Mobilitat Sostenible, també presents en la reunió, han pres nota de les peticions i després d’estudiar in situ les possibilitats existents introduiran la setmana que ve algunes novetats que reforcen la seguretat als itineraris per a vianants, com ara el reforç de la senyalització vertical i horitzontal. La intervenció es culminarà a principis de l’any que ve.

“Amb aquesta actuació donarem resposta a una reivindicació veïnal de 1999, el que demostra l’abandonament a què s’ha vist sotmesa bona part de la població de la nostra ciutat. Ara, reforçarem la seguretat en aquest punt de València”, ha explicat Grezzi.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − deu =

Tardor
exposicion caps tallats
cultura als barris