25n
25N
25N

El reforç de 100 rastrejadors contractat per Sanitat inicia la seua activitat a l'Hospital La Fe

El reforç de 100 rastrejadors contractat per Sanitat inicia la seua activitat a l'Hospital La Fe
27/01/2021 -

Les 100 persones contractades per a reforçar el rastreig de contactes de casos positius de coronavirus a la Comunitat Valenciana ja ha començat la seua activitat a l’Hospital La Fe.

Aquests tècnics documentalistes s’han incorporat a les labors de rastreig per a ajudar a tallar les cadenes de transmissió del coronavirus que estan rebent. Amb aquest objectiu, han rebut formació de tècnics de Salut Pública, sobre qüestions tecnocientífiques del virus SARS-CoV-2; eines recomanades per l’Organització Mundial de la Salut per a establir el rastreig de contactes i quarantenes; tècniques de seguiment i casos pràctics.

A més, els nous rastrejadors compten amb els recursos tecnològics necessaris per a dur a terme el seu treball des de La Fe. En concret, s’han habilitat per a ells, a les sales de formació d’aquest hospital, llocs informàtics dotats amb terminals telefònics. A més, s’ha resolt que desenvolupen el seu treball en dos torns diferenciats per a garantir que mantenen entre ells la distància mínima de dos metres

Aquests nous contractes se sumen als 1.837 professionals d’Atenció Primària i Salut Pública dedicats al rastreig de contactes i a 300 rastrejadors militars de l’Exèrcit de Terra que operen al territori valencià.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 4 =