25n
25N
25N

Els controls es reforcen per Setmana Santa per a impedir els desplaçaments de la "minoria insolidària"

Els controls es reforcen per Setmana Santa per a impedir els desplaçaments de la "minoria insolidària"
07/04/2020 -

La Direcció General de Trànsit (DGT) i les forces i cossos de seguretat de l’Estat mantenen els reforços de control de trànsit durant Setmana Santa per a evitar desplaçaments a segones residències de la Comunitat Valenciana durant l’estat d’alarma pel coronavirus.

Malgrat les xifres rècord de disminució de mobilitat en totes les vies valencianes, l’objectiu d’aquests dispositius és “impedir les accions d’una minoria insolidària”, com ha subratllat en un comunicat la delegada del Govern, Gloria Calero.

Aquest diumenge, els moviments de llarg recorregut en la Comunitat van baixar un 88,1% en comparació amb el mateix dia de l’any passat. “Especialment cridanera” va ser la disminució de la mobilitat d’entrada i eixida a la ciutat de València, amb baixades mitjanes del 91% i fins al 98% i 93% en la CV-500 i la V-31, respectivament, amb relació a un dia equivalent de febrer.

Des de la posada en marxa del decret d’alarma s’ha detingut a 454 persones en la Comunitat, amb un total de 49.212 propostes de sanció per diversos incompliments. “Enfront de la majoria de ciutadans que sap que quedar-se a casa salva vides, ens trobem amb irresponsables que posen en risc a tots els altres”, ha lamentat la delegada.

Davant aquestes xifres, DGT, Guàrdia Civil, Policia Nacional i les policies locals mantenen els reforços en les carreteres valencianes, les artèries d’eixida de les grans ciutats i en les zones turístiques per a evitar els desplaçaments no desitjats a segones residències.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − 1 =