caixa popular

L'Ajuntament reforça el servei de vivenda municipal

L'Ajuntament reforça el servei de vivenda municipal
21/09/2017 -

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de València de demà reforçarà el servici de vivenda municipal traslladant les seccions de vivenda que actualment estaven en el servici de patrimoni al de vivenda, segons ha informat hui el regidor de Govern Interior, Sergi Campillo. Així doncs, es creen dos seccions en el servici de vivenda: l’administrativa i la secció tècnica de vivenda.

Segons ha explicat Campillo açò permetrà guanyar “eficiència i eficàcia” a l’Ajuntament en tot allò relacionat en el servici de vivenda i “crearà sinergies positives de treball que donaran un impuls a la tasca que desenvolupa el servici”.

A més, el reforçament del servici de vivenda no es queda sols en la reestructuració aprovada hui, sinó que el regidor ha anunciat la pròxima incorporació de dos tècnics d’administració general i dos arquitectes tècnics al servici de vivenda. “D’esta manera impulsem de manera decidida la política de vivenda en el Govern de la Nau”, ha indicat Campillo.

“És una gran notícia, perquè açò ens permetrà accelerar el treball i desenvolupar, sense més dilacions, la política d’habitatge que havíem anunciat en el nostre programe electoral. Ens faltaven eines, i gràcies a la coordinació i l’esforç del servei de personal, ha quedat resolt. Açò ens permetrà que, abans que acabe la legislatura, la ciutat de València compte amb un parc de vivenda pública important”, ha dit per la seua part Maria Oliver.

DEMÀ S’OBRI EL TERMINI PER PROVEIR D’AUDITORS INTERNS I TAG A2 A L’AJUNTAMENT

Així mateix, Sergi Campillo ha anunciat que a partir de demà divendres s’obri el termini per a presentar-se a l’oferta de treball per a ser auditor intern de l’Ajuntament i tècnic d’administració A2. És la primera vegada que l’Ajuntament obri la possibilitat a presentar-se a una plaça de tècnic d’administració del grup A2 i, concretament, ofereix 30 places.

D’altra banda, el consistori oferix tres places de tècnic d’auditoria, que se sumaran a la plaça que ja es va cobrir recentment d’auditor en cap de l’Ajuntament. “El Govern de la Nau està fent una gestió dels comptes públics exemplar i, per continuar en eixa línia, contractarem tres auditors que s’encarregaran de fer un control encara més exhaustiu dels comptes públics reforçant l’àrea d’intervenció”, ha conclòs Campillo.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − 4 =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris