25n
Orgull
Orgull

Avancen les obres de reforma de la pescateria del mercat de Castella

19Tarrestnom65

Avancen les obres de reforma de la pescateria del mercat de Castella
02/09/2018 -

Les obres de la pescateria del mercat municipal de Castella, consistents en una reforma integral de tots els llocs de venda de peix, progressen amb normalitat, segons ha informat el regidor de Comerç, Carlos Galiana. Les últimes intervencions estan previstes per a la primera setmana de setembre, quan quedarà preparada per a obrir-se al públic.

«Este govern ja ha fet dues reformes importants en el mercat de Castella en aquest últim any. La primera, la rehabilitació de la façana principal i de l’accés interior, i la segona, la que estem fent ara en la zona de pescateria del mercat i en el soterrani. Un fet que demostra la gran aposta municipal per aquests espais públics», ha indicat Galiana.

El mercat de Castella, amb una superfície de més de 5.000 m², té una zona de 298 m² destinada a la pescateria amb un total de huit parades de venda directa de peix. El mercat té una antiguitat de 47 anys i no s’havia reformat des de fa nou anys.

En la reforma de la pescateria s’han reparat tots els elements estructurals i arquitectònics afectats per la humitat i l’oxidació. Al mateix temps, s’ha fet una intervenció preventiva per a eliminar les causes que han originat l’aparició d’aquestes patologies i així poder garantir una vida útil suficient de l’estructura després de la finalització de les obres. Quant a les parades de venda de peix, totes són completament noves. S’han impermeabilitzat les zones afectades per la humitat, s’han canviat tots els aparadors (que ara seran d’acer inoxidable), el revestiment de taulells, el paviment de les parades i del corredor central, i s’ha fet la instal·lació nova de lampisteria.

«Les obres de la pescateria s’han dut a terme durant el mes d’agost, com es va acordar en una reunió entre la Regidoria de Comerç i els propietaris de les parades de venda, per a evitar possibles molèsties als propietaris i als usuaris aprofitant que és un mes en què es redueix la quantitat de gent que visita el mercat», ha assenyalat l’edil.

A més d’aquestes intervencions, s’estan ultimant les del soterrani de l’edifici, el magatzem o els banys públics del mercat, que també s’han fet nous. El pressupost d’execució de l’obra, tant de la pescateria com del soterrani, banys i magatzem, ascendeix a 259.427 euros, IVA inclòs. Quant al termini d’execució, està previst que les obres de la pescateria acaben la primera setmana de setembre, mentre que les del soterrani de l’edifici finalitzaran a final de setembre.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 − un =