caixa popular

S'inicien les obres de reforma del parc infantil del Perellonet

S'inicien les obres de reforma del parc infantil del Perellonet
23/09/2018 -

L’Ajuntament ha iniciat la reforma del parc infantil Grup Marqués de Valterna del Perellonet. En aquesta intervenció es repararan els jocs infantils perquè complisquen les condicions d’accessibilitat.

A més, aquesta actuació complementa la realitzada fa uns mesos amb la modificació del mur existent en la parcel·la municipal situada entre l’avinguda de les Gavines i el carrer de l’Amura, en què es van ampliar els accessos i es van instal·lar rampes per a persones amb mobilitat reduïda, amb l’objectiu de convertir l’espai en un parc més visible, segur, net i útil per al veïnat del poble.

Aquesta actuació, un projecte elaborat des de la Regidoria de Govern Interior, s’emmarca en el Pla Provincial d’Obres i Servicis per a municipis de més de 50.000 habitants (SOM +) de la Diputació de València. El termini d’execució és de 3 mesos i el pressupost ascendeix a 24.273,94 euros.

«Per a l’Ajuntament és molt important poder arribar als pobles de la ciutat, també en matèria de dependències municipals. Aquesta intervenció millorarà i dignificarà un espai central del Perellonet», ha indicat el regidor de Govern Interior, Sergi Campillo.

Així mateix, Campillo ha dit que «estan millorant-se infraestructures que estaven molt deteriorades i estem implementant altres dotacions. Encara ens queda molta feina a fer en alguns pobles, però estem en vies de millora a totes les poblacions».

Cal dir que la part del Pla Som+ que es duu a terme per part de la regidoria de Govern Interior actuarà en els pobles de València de Borbotó, el Palmar, el Perellonet, Benifaraig i Poble Nou i té un cost zero per a l’Ajuntament, ja que està íntegrament finançat per la Diputació per un import total de 93.563,27 euros.

Es tracta d’una part del programa SOM+, que en la seua totalitat ha concedit a l’Ajuntament de València una subvenció de mig milió d’euros en diferents obres per als pobles de la ciutat.

Més informació


try valencia

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 − un =