25n
25N
25N

Torrent reforma i actualitza el pavelló El Vedat

Es millorarà la coberta de la instal·lació i es repararan alguns envans interiors afectats per l’entrada d’aigua

Torrent reforma i actualitza el pavelló El Vedat
18/01/2019 -

El pavelló poliesportiu El Vedat millorarà la impermeabilització de la coberta després de les actuacions de millora que està previst que pròximament comencen en aquesta instal·lació esportiva. També es repararan alguns envans interiors afectats per l’entrada d’aigua. Els treballs de reparació i millora del pavelló El Vedat estan inclosos en la llista d’Inversions Financerament Sostenibles (IFS), actuacions en tota la ciutat derivades del superàvit de 4,6 milions d’euros amb que es va tancar el passat exercici, un estalvi que s’invertirà a millorar la vida dels torrentinss i torrentines.

La regidora d’Esports, Nadia Marín, ha destacat que, “gràcies al superàvit, que és fruit d’una gestió eficient, les instal·lacions esportives de la ciutat experimentaran una millora que repercutirà en una millor qualitat de l’ús i de la pràctica de qualsevol disciplina esportiva per part de milers de veïnes i veïns”. Així, es repararan les cobertes i se sanejaran, netejar i pintar alguns elements interiors que s’han vist afectats per l’entrada d’aigua, amb una inversió d’uns 24.000 €.

D’una banda, en les cobertes, donat l’estat actual, es procedirà a eliminar la vegetació existent en tota la superfície per a reparar la impermeabilització, especialment en els punts en els quals s’ha detectat entrada d’aigua a l’interior. Al mateix temps es repararà la impermeabilització del ràfec que sobreïx a la façana per a garantir l’adequat funcionament del pendent. D’altra banda, està prevista la reparació d’alguns envans interiors que s’han vist afectats per l’entrada d’aigua i que presenten clivelles, fissures i despreniments. La intervenció consistirà a retirar les parts soltes o defectuoses del despreniment i a tornar a revestir l’envà després de la col·locació d’una malla per a armar.

Millores i adquisició d’instal·lacions esportives

Al costat de l’actuació en el pavelló El Vedat, l’Ajuntament de Torrent té previst dur a terme una bateria de millores en altres instal·lacions esportives de la ciutat, també incloses en la llista d’Inversions Financerament Sostenibles (IFS). Es duran a terme intervencions en el poliesportiu Anabel Medina, en el complex La Cotxera o en el camp de futbol Sant Gregori.

A les actuacions de millora, manteniment i reparació de les instal·lacions actuals, gràcies a les IFS i els fons del superàvit, a la llista es podrà sumar el tercer pavelló esportiu, que està previst que es construïsca en els pròxims mesos. D’igual manera, en aquesta aposta per oferir les millors condicions per a la pràctica de l’esport als veïns i veïnes de Torrent, cal sumar l’adquisició del trinquet del carrer València, que recentment va passar a ser de propietat municipal.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × tres =

museo prehistoria
museo prehistoria