25n
Orgull
Orgull

La reforma del CEIP Martínez Valls d'Ontinyent inclourà la construcció d'un gimnàs i la reforma integral de l'edifici de primària

L’Ajuntament presenta el projecte d’una obra pressupostada en 2,2 milions d’euros dins el pla “Edificant” que es preveu iniciar a finals d’any

La reforma del CEIP Martínez Valls d'Ontinyent inclourà la construcció d'un gimnàs i la reforma integral de l'edifici de primària
16/06/2021 -

L’Ajuntament d’Ontinyent ha presentat aquest dimecres el Projecte d’Execució de Reforma i Ampliació al CEIP Martínez Valls, que suposarà la inversió de 2,2 milions d’euros al centre al marc del pla “Edificant” que finança la Generalitat Valenciana i executa el consistori ontinyentí, una actuació que es preveu iniciar a finals d’any.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez; que participava en la presentació del projecte a la comunitat educativa del centre (incloent-hi representants de l’equip directiu i l’AMPA), al costat del regidor d’Educació, Óscar Borrell i tècnics municipals i de l’empresa redactora, destacava que el projecte plantejat “permetrà a l’alumnat gaudir d’un centre més modern i equipat, el que redundarà en una millora de la qualitat educativa”.

Segons s’explicava en la reunió, el projecte definitiu contempla la construcció de nova planta d’un gimnàs amb vestidors per a completar el programa del perfil de 12 unitats, a la zona sud-est de la parcel·la al costat de la pista coberta; a més d’intervencions als dos edificis originals del centre, datats en 1985.

L’aulari d’infantil, que va ser objecte d’una ampliació de dues unitats al voltant de l’any 2000 arran de la implantació del primer cicle d’infantil de 3 anys, serà objecte d’una nova ampliació de dues unitats per la implantació del cicle de 2 anys, així com diverses reformes que inclouen millores a la climatització, renovació de la instal·lació elèctrica i la fusteria interior.

A l’aulari de primària, es planteja també la renovació de la instal·lació elèctrica; millores als banys; la incorporació d’un sistema de protecció solar a les finestres de la façana sud; la redistribució de les aules de música i informàtica per a dotar-les de més espai; o el canvi de la caldera de calefacció de gasoil per alta de gas natural, entre d’altres.

El regidor d’Educació, Óscar Borrell, recordava que a aquestes obres s’han d’afegir les ja executades per l’Ajuntament amb una subvenció de la Diputació de València que va permetre el canvi de la fusteria exterior amb 140.000 euros, millorant l’aïllament tèrmic. “Amb aquestes prestacions i les noves obres, tindrem un CEIP Martínez Valls adaptat al segle XXI, amb un edifici més eficient i modern”, assenyalava. En l’acte també s’explicava que actualment s’està treballant amb la licitació de l’obra, que es preveu començar durant les vacances de Nadal, moment al qual es traslladarà a l’alumna ta l’espai d’aules prefabricades que va a crear-se al pàrquing adjacent al centre.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres + dinou =