caixa popular

Finalitzada la reforma de la casa museu Concha Piquer

Finalitzada la reforma de la casa museu Concha Piquer
15/05/2018 -

La regidora de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de València, Glòria Tello, ha comprovat in situ les millores que ja llueixen a la casa museu Concha Piquer després de la primera reforma duta a terme en aquest centre municipal des de la seua inauguració en 2001. Entre les millores principals hi ha les relatives a la il·luminació, que s’ha renovat per evitar cap entrebanc per a la conservació dels objectes personals i discos de la cantant i actriu.

«Hem dignificat aquest espai cultural perquè el patrimoni que ací s’exhibeix es conserve i es difonga en condicions òptimes», ha explicat Tello durant la visita. Així, els llums halògens que estaven deteriorant els teixits s’han substituït per uns altres tipus led. A més, entre els treballs de manteniment realitzats hi ha el pintat de l’escala de pujada al primer pis i el vestíbul contigu, el retoc d’algunes parts de la planta baixa, la restitució de la catifa en l’entrada i l’adequació de les vitrines de la planta baixa on estan els vestits. A més s’ha procedit a una neteja general i s’han encolat i teixit de nou els tapissos de la cadira del tocador de Concha Piquer.

També s’ha habilitat un banc de fusta per col·locar-lo davant de la pantalla audiovisual i s’ha afegit un faristol per a la guia municipal de museus. D’aquesta forma, les persones que visiten la casa museu se’n podran informar millor i còmodament. D’altra banda, també s’han instal·lat nous cartells per complementar tota la informació de la casa museu sobre la vida i el treball de l’artista.

Etiquetes


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 2 =

som
semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
festes xirivella 2018