25n
25N
25N

Aconsegueix una de les entrades gratuïtes per a assistir a la reestrena de l'obra 'El Retorn de la Cotorra al Mercat'

L’obra estarà en el Teatre Talía del 5 al 9 d’abril

Aconsegueix una de les entrades gratuïtes per a assistir a la reestrena de l'obra 'El Retorn de la Cotorra al Mercat'
29/03/2017 -

El Mercat Central de València està de celebració. I és que 75 anys després de la seua última representació, i per a commemorar el centenari d’aquest emblemàtic mercat de València, torna a l’escenari una de les obres valencianes més representades: ‘La Cotorra del Mercat‘ de Leopoldo Magenti.

Aquesta vegada, sota el nom de ‘El Retorn de la Cotorra al Mercat’, els valencians podran gaudir d’aquesta obra de teatre, que representa la vida quotidiana en els mercats, del 6 al 9 d’abril en el Teatre Talía. Tan sols hauran d’adquirir la seua entrada en la taquilla o la web del teatre, el preu del qual oscil·larà entre els 12 i els 20 euros, i deixar-se portar per una història captivadora, que els farà retrocedir als anys 40.

No obstant això, el Mercat Central vol convidar als seus clients a la reestrena de l’obra el pròxim 6 d’abril a les 19.00 hores. D’aquesta manera, els 60 primers clients que acrediten haver comprat en el Mercat Central a partir del 27 de març, es portaran dues entrades per persona per a assistir a aquest esdeveniment.

Per això, els clients hauran de realitzar una compra presencial en tres llocs de venda diferents, i presentar els tres tiquets en informació al client, o bé, si s’utilitza el servei a domicili, s’haurà d’acreditar cridant al 963 829 106 o escrivint a informacion@mercadocentralvalencia.es.

Aquesta obra, que ha sigut impulsada pel Mercat Central, juntament amb Star produccions i el suport de la família Fayos, compta amb actors de luxe, com Carme Juan, Carlos Cabrelles o Kike Llorca, entre altres, que actuaran sota la direcció de Kike Llorca i Manuel Olmos, un musicòleg que ha estudiat en profunditat l’obra de Leopoldo Magenti.

‘El Retorn de la Cotorra al Mercat’ representarà com era la València dels anys 40, on una fruitera del Mercat Central es convertirà en la protagonista de la Cotorra del Mercat, però també com en la València actual, Manolo, un investigador solitari, coneixerà l’amor mentre descobreix la màgia, l’encant i els tresors de la València antiga.

Amor, humor, música en directe del mestre Leopoldo Magenti i cultura valenciana es fonen per a fer gaudir a l’espectador.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − 1 =