S'aprova la reedificació d'un edifici del carrer del Pare Luis Navarro al Cabanyal

S'aprova la reedificació d'un edifici del carrer del Pare Luis Navarro al Cabanyal
22/02/2019 -

La Junta de Govern Local ha aprovat hui el projecte d’execució de les obres de reedificació d’un edifici del carrer del Pare Luis Navarro, situat en el número 191, en el barri del Cabanyal. El projecte consisteix en la construcció d’un habitatge unifamiliar entre mitjaneres, i plantejada en 3 plantes destinades a ús residencial.

El pressupost de licitació per a la reedificació ascendeix a 131.550 euros. El projecte contempla la construcció d’una planta baixa, amb cuina-menjador-saló, lavabo i escalera. En la planta primera, a més de la continuïtat de l’escala, es construirà un distribuïdor, dormitori principal, dormitori i bany. En la planta baixa coberta es completarà l’escala i una golfa.

«Aquesta reedificació suposa per a València comptar amb més habitatges de lloguer social, que ens permeten actuar davant la problemàtica i emergència social que patim com a societat. A més, contribueix a continuar avançant en el nostre compromís amb el barri del Cabanyal, donant-li continuïtat a la nostra acció per a reconstruir i rehabilitar un barri al qual l’anterior equip de govern havia condemnat a la destrucció», ha subratllat la regidora de Patrimoni i Habitatge, María Oliver.

El programa d’usos i necessitats és conforme amb el plantejat pel Servici de Vivenda, amb les superfícies i usos resultants següents: habitatge 80.40 m² construïts (65,40 m² útils) i golfes 11,70 m² construïts (9,65 m² útils).

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 1 =

sagunt a escena 2019
turismo salou