25n
25N
25N

Reductors de velocitat als Pobles del Nord

Reductors de velocitat als Pobles del Nord
11/02/2019 -

El servici de Mobilitat Sostenible ha instal·lat dos reductors de velocitat i ha senyalitzat el límit de velocitat a 30 quilòmetres per hora al tram urbanitzat del camí de Borbotó a Massarrojos. Així mateix, s’ha posat un parell de reductors de velocitat tipus ‘llom de burro’ al carrer del Reverend Josep Valero, la via que delimita el poble de Carpesa per la banda est.

Al mes de juny del 2017, el servici de Mobilitat Sostenible va dur a terme una actuació integral de senyalització i reordenació de l’espai en tot el terme de Carpesa, amb l’establiment del límit de 30 quilòmetres per hora i del sentit únic de circulació en tots els carrers del poble, exceptuant el carrer del Reverend Josep Valero, el carrer de la Rosa dels Vents i l’avinguda del Palmaret, per ser aquestes les vies que conformen el radi extern i mantenen el doble sentit.

Aquesta acció de millora de la seguretat viària i de la mobilitat del veïnat s’ha continuat recentment amb la instal·lació de tres reductors de velocitat tipus ‘llom de burro’ i un nou pas de vianants al camí de la Punta a la Mar, a La Punta. «I és que l’adequació del viari urbà a les necessitats de tots els desplaçaments és una prioritat en tots els districtes de València», segons ha explicat el regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 − 5 =

bombers
Valencia activa