25n
25N
25N

Una xarxa de 440 càmeres reforçarà la videovigilància de Paterna

Una xarxa de 440 càmeres reforçarà la videovigilància de Paterna
17/09/2019 -

L’Ajuntament de Paterna ha licitat la instal·lació de 440 càmeres de videovigilància d’última generació que serviran per a blindar el municipi i reforçar la seguretat ciutadana.

Així ho ha anunciat la Tinent d’Alcalde de Seguretat, Mobilitat i Transició Ecològica, Nuria Campos, qui ha destacat que “es tracta del projecte més ambiciós fins hui en matèria de seguretat, que permetrà protegir col·legis, patrimoni històric, parcs empresarials, instal·lacions esportives o enclavaments naturals com La Vallesa”.

En aqueix sentit, Campos ha assenyalat que les cambres, que també es col·locaran en parcs, places o avingudes en les quals existisca una demanda ciutadana de millora de la seguretat, “estaran connectades a una central d’alarmes que permetrà donar avís davant qualsevol incidència que es poguera produir, millorant el temps de reacció i facilitant el treball de la Policia Local”.

A més d’oferir informació en temps real, les cambres podran fer girs de 360 graus per a captar imatges panoràmiques i permetran enfocar matrícules en aquells casos en els quals s’haguera d’identificar un vehicle.

La nova xarxa de vigilància estarà formada per 283 cambres “dome”, que poden col·locar-se en zones exteriors o a l’interior d’edificis, i que permeten seguir un objecte amb un ampli rang de cobertura. A aquests dispositius se sumaran altres 149 cambres que podran identificar matrícules i girar 360 graus, i la resta es col·locarà en els accessos als polígons industrials i en les avingudes principals per a enquadrar grans àrees.

Tal com ha explicat la Tinent d’Alcalde de Seguretat, el projecte forma part del Pla Actua, està cofinançat amb Fons Feder de la UE, tindrà una inversió superior als 750.000 euros i “permetrà a Paterna continuar avançant cap al model de Ciutat Intel·ligent que es mereixen els paterners i paterneres”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 + 8 =