25n
25N
25N

La regidoria de Recursos Humans realitza diverses inspeccions de prevenció dels llocs de treball

La regidoria de Recursos Humans realitza diverses inspeccions de prevenció dels llocs de treball
21/02/2017 -

La regidoria de Recursos Humans i Organització ha realitzat diverses inspeccions i informes en matèria de seguretat i salut en diversos centres de treball de l’Ajuntament d’Alzira, per a establir mesures de prevenció i garantir la seguretat de treballadores i treballadors i de la ciutadania que utilitza aquests espais. Aquest pla d’inspeccions, que també implicarà per primera vegada a les empreses subcontractades, ha estat aprovat en el comité de seguretat i salut, on estan polítics, tècnics i representants sindicals municipals.

Tal i com explica el regidor responsable de l’àrea, Ivan Martínez: “s’ha realitzat un informe d’exposició a camps electromagnètics del retén policial, una avaluació d’exposició al soroll en el Centre de Participació Ciutadana en l’Alquerieta, així com un informe sobre el Mercat d’Abast, a petició també dels representants de les treballadores i treballadors públics. A més a més, s’està elaborant un pla d’autoprotecció de la Casa de la Cultura i s’ha aprovat que al llarg del 2017 es redacten els plans d’emergències de les instal·lacions que més públic reuneixen, com la Biblioteca municipal o els pavellons esportius. D’igual manera s’ha aprovat la Coordinació d’Activitats Empresarials, per a supervisar que les empreses contractades per l’administració local compleixen amb les obligacions de prevenció de riscos laborals”.

Les mesures urgents que es desprenen d’aquests informes, com ara en el Mercat d’Abast, ja s’estan executant per part de l’Ajuntament d’Alzira. Cal recordar que amb el nou equip de govern, la regidoria de Recursos Humans ha contractat una tècnica de prevenció en riscos laborals i s’ha représ el servei després de diversos anys que no es prestava adequadament. Aquest és un aspecte essencial per a garantir la seguretat i la salut de totes les treballadores i treballadors municipals i de la ciutadania beneficiària dels serveis públics.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 1 =