caixa popular

Recta final de les Festes Majors de Picassent

Les festes de Picassent s’acaben demà, 10 de setembre

Recta final de les Festes Majors de Picassent
09/09/2017 -

Les Festes Majors de Picassent han arribat a la seua fi. I és que demà, 10 de setembre, aquest municipi valencià posarà el fermall d’or a deu dies, en els quals la música, l’esport, les activitats infantils i, en definitiva, la diversió han sigut els protagonistes. I és que amb una programació, que ha fomentat la convivència i la trobada entre els veïns, les Festes Majors de Picassent han tornat a ser tot un èxit.

Encara així, queden un parell de dies per a seguir gaudint d’una de les festes més esperades de l’any. En aquest sentit, després de la missa major i el trasllat de Sant Cristòfor Màrtir, se celebrarà, a les 14.00 hores, una mascletà en l’ermita. A la vesprada, serà el torn de la solemne processó, seguida del tradicional ‘Cant de la Carxofa‘ i, per descomptat, d’un espectacular castell de focs artificials.

A la nit, arribarà el plat fort del dia, ja que no solament començarà el circuit de Sona la Dipu, a les 22.00 hores, sinó que, a les 23.00 hores, serà el torn d’un dels concerts més esperats. I és que el grup Amaral posarà música a l’última nit de les Festes Majors de Picassent.

Així mateix, en la Plaça Europa, començarà a la 01.00 hores una macrodiscomòbil, que farà ballar als veïns del municipi. El fermall d’or es posarà l’endemà, diumenge 10 de setembre, quan des de les 18.00 fins a les 21.00 hores tindrà lloc la coetada en la Plaça de l’Ajuntament.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × quatre =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris