caixa popular

Recta final de les obres del nou edifici Gent Jove i Aldaia Ràdio

Recta final de les obres del nou edifici Gent Jove i Aldaia Ràdio
14/02/2018 -

Les reforma de l’edifici de l’antic ajuntament que albergarà el nou centre de Gent Jove i Aldaia Ràdio s’han reiniciat aquest mes de febrer, i encaren ja la seua recta final. La direcció general de Cultura, qui va instar al consistori a detenir aquestes obres per a realitzar sondejos arqueològics, ha donat per fi llum verda a la finalització dels treballs de rehabilitació d’aquest edifici singular que albergarà el nou espai de joventut i la ràdio municipal, segons van decidir els veïns de la localitat en l’enquesta ciutadana que es va celebrar el novembre de 2015.

Els aldaiers i aldaieres podran gaudir del nou edifici de joventut amb espais polivalents, que a més albergarà una sala d’exposicions i els estudis d’Aldaia Ràdio, com així van decidir per majoria en la consulta ciutadana de l’any 2015. Des del consistori, esperen que les obres que ja s’han représ finalitzen a durant el segon semestre d’enguany i els veïns puguen començar a gaudir d’aquestes instal·lacions “que combinaran els equipaments més moderns i còmodes amb els elements arquitectònics originals de la casa”.

L’alcalde, Guillermo Luján, es mostra “molt il·lusionat” amb el reinici de les obres, “ja que permetran que el poble d’Aldaia compte amb un espai cultural i recreatiu d’última generació per a la gent jove, amb l’atractiu de situar-se en un edifici emblemàtic com aquest, així com el retorn d’Aldaia Ràdio, que tornarà a ser un element de vertebració cultural i social d’Aldaia, la veu i les oïdes dels veïns i veïnes del poble, com ja ho anara fins al seu tancament en 2012”.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − dotze =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris