25n
25N
25N

Un recorregut virtual pel Mercat de Russafa

A través de la seua web, els usuaris podran descobrir l’encant del Mercat de Russafa

Un recorregut virtual pel Mercat de Russafa
17/11/2017 -

Ja ho han anunciat a través de la seua pàgina web: ‘Els mercats municipals hem d’adaptar-nos als nous temps’. I quina millor manera de posar-ho en pràctica que oferint una visita virtual pel Mercat de Russafa, un dels llocs més emblemàtics de la nostra ciutat, que han decidit fer seues les noves tecnologies, però, això sí, sense perdre la seua essència i la seua tradicional manera de treballar.

D’aquesta manera, a través d’aquest passeig diferent pel mercat, els usuaris podran recórrer els diferents passadissos, així com conéixer la informació de contacte de les parades d’aquest mercat municipal i, per descomptat, una xicoteta ressenya que cada comerç ha realitzat sobre el seu negoci i els seus productes. Utilitzant la tecnologia que posa a disposició Google Maps, el Mercat de Russafa s’acosta, una mica més, als seus clients.

Aquest mercat és el primer de tota la Comunitat Valenciana a implantar aquesta iniciativa, però l’Associació de Comerciants no es quedarà ací. El següent pas? Potser obrir la venda online per a facilitar als ciutadans la compra de productes de proximitat i, no hi ha dubte, de qualitat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou + 15 =

caixaontinyent
paterna