25n
25N
25N

El recorregut de la Mitja Marató de València 2019

Coneix tots els punts de la ciutat pels quals passarà la Mitja Marató de València

El recorregut de la Mitja Marató de València 2019
23/10/2019 -

Aquest diumenge, 27 d’octubre, València es prepara per a acollir una de les cites esportives més esperades de l’any. La Mitja Marató València 2019 Trinidad Alfonso EDP tornarà a recórrer els carrers de la nostra ciutat, sota l’atenta mirada de milers d’espectadors que es concentraran en els diferents punts del recorregut per a animar als participants.

El recorregut de la Mitja Marató València 2019 s’ha modificat, respecte a l’any anterior, i s’ha inspirat en el circuit del Mundial de Mitja Marató de 2018. Així, s’ha apostat per un traçat molt més ràpid, gràcies a la reducció de corbes – només hi haurà 13 girs -.

A més, durant el recorregut s’han establit sis punts d’avituallament i assistència, en els quals s’oferirà begudes energètiques, atenció mèdica, si fóra necessari, i fins i tot es comptarà amb vàters portàtils.

I és que la Mitja Marató de València s’ha convertit en la carrera més ràpida del món i, per tant, en una de les cites més importants per a corredors tant nacionals, com a internacionals. Amb una distància de 21 quilòmetres, la Mitja Marató es consolida a la ciutat.

Itinerari Mitja Marató València 2019

recorrido-medio-maraton-valecnia-2019

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 − tres =

art en blanc