25n
25N
25N

Paterna bat rècords amb més de 1.500 visites turístiques el mes de febrer

La Ruta Dolor i Gloria i la Torre Moruna són els espais que major demanda de visites han tingut durant l’últim mes

Paterna bat rècords amb més de 1.500 visites turístiques el mes de febrer
04/03/2020 -

Paterna bat rècords amb més de 1.500 visites turístiques durant el mes de febrer.

D’aquesta manera, tal com ha explicat la regidora de Turisme, Cultura i Foc, Teresa Espinosa, “es demostra el creixent interés que desperta el patrimoni cultural i històric de la nostra ciutat”.

Les Coves del Batá i l’exposició permanent que acullen dedicada a la pel·lícula del famós director Pedro Almodóvar han estat un dels principals atractius, amb aproximadament 700 visites.

D’altra banda, l’emblemàtica Torre Moruna ha rebut gairebé mil visites durant el mes de febrer passat, mentre que la ruta Dolor i Gloria, l’exposició de permanent dedicada a Antonio Ferrandis en el Gran Teatre i el Museu de Ceràmica acumulen més d’un centenar de visitants.

En aquest sentit, ha afirmat Espinosa, “l’equip de govern socialista ha realitzat una important aposta per ampliar l’oferta cultural així com els horaris d’accés, fets que han permés una major visibilitat de la nostra ciutat com a lloc d’interés turístic, que segueix a l’alça”.

Així mateix, la ruta guiada Dolor i Gloria, que recorre els escenaris del rodatge del film, està tenint una gran acceptació i s’incrementen diàriament les peticions per a realitzar-la.

Encara que molts paterners i paterneres han visitat els monuments i espais culturals de la ciutat, s’han registrat visites provinents de diverses poblacions limítrofes, així com de tot el territori nacional gràcies, en part, a l’etapa de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana que va acollir el municipi, que va rebre a una important quantitat de visitants en aquesta jornada.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit + 8 =