25n
25N
25N

El carril bici del carrer Xàtiva bat nou rècord amb una intensitat mitjana diària de 5.663 usuaris

L’ús de la bicicleta continua creixent a València, segons les últimes dades de l’Agència Municipal de la Bicicleta

Fernando Mafe

El carril bici del carrer Xàtiva bat nou rècord amb una intensitat mitjana diària de 5.663 usuaris
18/06/2019 -

L’Agència Municipal de la Bicicleta ha donat a conéixer les dades de maig de l’ús de la bici a València, que confirmen el creixement d’usuaris que està experimentant aquest mitjà de transport sostenible a la ciutat, gràcies a la infraestructura de l’anell ciclista que permet un desplaçament més segur i còmode.

Així, les dades assenyalen un nou rècord històric en l’anell ciclista, concretament, en el punt del carrer Xàtiva que aconsegueix una intensitat mitjana diària de 5.663 usuaris. No obstant això, en general, tots els punts d’aquesta infraestructura ciclista han experimentat un augment d’usuaris respecte a les dades de mesos anteriors.

En aquest sentit, i a més del tram del carrer Xàtiva, a l’altura de l’Estació del Nord, altres carrils bicis també han millorat considerablement les seues dades, com els pròxims a les Universitats, els pròxims a les platges o, per exemple, els carrils bici de determinades zones de la ciutat, com els del Bulevard Sud o el districte de Patraix.

Finalment, l’Agència Municipal de la Bicicleta també assenyala un augment considerable d’usuaris en aquells trams que, des de l’oposició, van titllar de “conflictius”, com el del carrer Colón o el del carrer Alacant que, cal recordar, ja va batre un rècord d’usuaris en les seues dues primeres setmanes de funcionament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 + tres =

ccccinema
lleida 2020
activem alfafar