L'anell ciclista valencià continua batent rècords d'usuaris

En alguns trams de l’anell ciclista s’arriba als 4.000 usuaris

L'anell ciclista valencià continua batent rècords d'usuaris
26/03/2019 -

L’Agència Municipal de la Bicicleta ha difós les dades de l’anell ciclista. L’ús de la bici continua augmentant a València i, si l’octubre de 2018 ja s’aconseguia obtenir xifres rècord d’usuaris, el mes de febrer, eixa xifra s’ha superat. I és que, d’acord amb les dades publicades, si es compara febrer de 2018 amb febrer de 2019, es pot observar un creixement de l’ús de l’anell ciclista que, en alguns punts, ha augmentat més del 60%.

Els trams de l’anell ciclista més utilitzats han sigut els que van des del carrer Sant Vicent fins al carrer Isabel la Catòlica; la continuació d’eixe tram fins a la plaça Porta del Mar; i el del carrer Russafa i el carrer Sant Vicent Màrtir. Tots aquests punts han arribat i, fins i tot, han superat els 4.000 usuaris. Així mateix, com ja avançàvem a València Extra, el carril bici del carrer Alcanat també ha batut el seu propi rècord d’usuaris.

I de la mateixa manera que els usuaris de l’anell ciclista continuen augmentant, també el fa el seu palmarés. I és que el premi Bikefriendly 2019 se suma a la llista de reconeixements que ja té aquesta infraestructura, com el Primer Premi de la Setmana Europea de la Mobilitat, atorgat per la Generalitat Valenciana el setembre de 2017; el Tercer Premi de la Setmana de la Mobilitat Espanyola, concedit pel Ministeri d’Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi Ambient l’octubre de 2017, i també els XV Premis Ciutat Sostenible atorgats per la Fundació Fòrum Ambiental el juny de 2017.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze + sis =

Festes Torrent 2019