caixa popular

Rècord d'espectadors per a l'obra Pels Pèls amb més de 12.000 rialles

Rècord d'espectadors per a l'obra Pels Pèls amb més de 12.000 rialles

L’humor valencià està d’enhorabona i és que l’obra “Pels Pèls” està arrasant. Des del passat 26 d’abril, va començar en la seua versió en valencià i en aquests moments ja són més de 12.000 espectadors els que han visitat el Talia per a compartir amb la companyia un dels espectacles més divertits i originals.

Precisament amb motiu d’eixe rècord, el teatre Talia llança una promoció especial amb 50 entrades per funció en el pati de butaques per sol 10 euros.

Qui serà l’assassí? En aquesta obra el públic decideix a través de preguntes, dubtes, reaccions i sobretot riures qui és l’assassí d’aquesta obra de teatre. Així, la diversió està
garantida amb l’obra “Pels Pèls”.

València Extra va poder parlar amb l’actor Alfred Picó que destacava: “Allò que més m’ha sorprés, és que és un espectacle molt familiar. Han vingut molts xiquets i adolescents, que participen molt activament i gaudeixen molt, fent preguntes. Ens fa pensar que és l’espectacle idoni per iniciar-se al teatre”. L’entrevista íntegra es troba ací.

Una bona notícia per al teatre valencià i en valencià que ha entrat en el Llibre Guinness dels Rècords per ser la comèdia no musical que porta més temps en cartellera en Estat Units.

En el Talia, encara poden gaudir d’ella i conéixer a l’assassí fins al pròxim 23 de Juliol.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − vint =

Paiporta
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris