caixa popular

Rècord absolut dels Museus Festius de València en Març

El Museu Faller va ser el més visitat i el de la Setmana Santa va ser el que va registrar un augment major de visitants

Rècord absolut dels Museus Festius de València en Març
04/04/2018 -

Els museus festius de la ciutat de València han registrat xifres de rècord en el volum de visitants durant el darrer mes de març, amb un total de 32.832 visites, un 17,52 % més que en març de l’any passat i un 21,67 % més que durant el tercer mes de 2016.

Les instal·lacions del Museu Faller de València varen ser les que més visites varen rebre durant el mes de març, amb vora 20.000 persones, més de 2.200 més que en el millor dels darrers 26 mesos. Entre les estadístiques més cridaneres hi ha que de les 19.969 visites, 7.197 en varen ser de persones estrangeres, i que la pujada interanual ha sigut d’un 12,8 per cent.

Pel que fa al Museu del Corpus – Casa de les Roques, el mes de març ha aconseguit superar la barrera de les 9.000 visites, una fita que s’havia vist de prop en algun moment dels darrers dos anys però que no s’ha aconseguit fins ara, gràcies a les 9.301 visites registrades, un 4 per cent més que en el tercer mes de 2017. Les persones estrangeres que l’han visitat, 2.531, han suposat un 27,21 per cent, més d’una quarta part del total, per tant.

D’altra banda, el Museu de la Setmana Santa Marinera ha sigut el que ha registrat un increment relatiu superior respecte al mes de març de l’any passat, en augmentar les visites en un 179 per cent i arribar a les 3.562 visites, quasi 700 persones més que en abril de l’any passat i vora 2.300 més que als mesos de març dels darrers dos anys. De totes les visites rebudes en març 410 varen ser de persones estrangeres.

“La resposta de la ciutadania i de les persones que ens visiten és sensacional i ens anima a continuar fent la tasca que vàrem iniciar este mandat per preservar i difondre el patrimoni cultural festiu de València”, ha destacat el regidor de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València, Pere Fuset, qui ha recordat que precisament el mes passat es varen iniciar els tràmits per sol·licitar l’homologació del Museu de la Setmana Santa Marinera com a museu oficial, tal i com ja es va aconseguir en 2016 per al Museu Faller.

Etiquetes


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze − 1 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris