25n
25N
25N

El Parc Tecnològic de Paterna, reconegut després de convertir-se en EGM

El President de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig juntament amb l’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo i el President de la EGM Parc Tecnològic Paterna, Antonio Alargada han signat hui un document que simbolitza i reconeix el treball dels agents implicats en la conversió del Parc Tecnològic en la primera Entitat de Gestió i Modernització del país

El Parc Tecnològic de Paterna, reconegut després de convertir-se en EGM
10/03/2020 -

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha agraït i reconegut aquest matí el treball i l’esforç del Parc Tecnològic i de l’Ajuntament de Paterna per a constituir-se en Entitat de Gestió i Modernització, convertint-se així en el primer parc empresarial d’Espanya que adopta aquesta figura jurídica.

El president Puig al costat de l’alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, i el president de l’EGM Parc Tecnològic Paterna, Antonio Alagarda, han signat hui un document en el qual es plasma la importància d’aquest assoliment, que va permetre culminar, al desembre de l’any passat, el procés de constitució de l’EGM després de la seua aprovació per unanimitat en el Ple de l’Ajuntament.

Tal com ha destacat l’alcalde Sagredo, “la diversitat d’empreses que acull Paterna garanteix que el cor empresarial de la ciutat i de Comunitat continue bategant”. “A més” – ha continuat – “mantenir el talent amb reptes com la indústria sostenible i la innovació és el que fa que tant Paterna com la Comunitat Valenciana siguen territoris líders des del punt de vista econòmic”.

Així mateix, el primer edil ha destacat que “apostar per la indústria garanteix la creació d’ocupació” i ha assenyalat que “Paterna és un enclavament industrial referent a nivell internacional que, a través de la seua representació tant en la FEMP com en la FVMP, servirà d’exemple per a totes les àrees industrials d’Espanya”.

Per part seua, el president de la Generalitat ha destacat la importància de la col·laboració publicoprivada per a aconseguir assoliments com aquest, que situen a Paterna i a la Comunitat Valenciana com a referent nacional i internacional.
Tal com ha afirmat Ximo Puig, “les empreses són les que generen ocupació i l’obligació de les Administracions és crear espais d’estabilitat, diàleg i transparència que propicien el creixement”.

Per part seua, el president de l’EGM, Antonio Alagarda, ha agraït el treball de la Junta Directiva així com de l’Ajuntament de Paterna i la Generalitat per a aconseguir aquesta conversió que situa al Parc Tecnològic com a entitat pionera i avantguardista de les àrees empresarials espanyoles.

Amb l’aprovació d’aquesta conversió, el Parc Tecnològic aconsegueix un model de gestió pioner a escala nacional que permetrà reforçar la col·laboració publicoprivada, possibilitant la millora de la gestió, modernització i promoció de l’àrea empresarial.

L’adaptació de l’Entitat de Conservació V.P.T. a la Llei 14/2018, de 5 de juny, de la Generalitat, per a convertir-se en Entitat de Gestió i Modernització (EGM) es va iniciar fa més d’any i mig a partir d’un conveni entre l’Ajuntament i el Parc Tecnològic, fins a la seua aprovació en el Ple, el passat 11 de desembre.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 1 =