25n
25N
25N

La Junta Local de AECC Massamagrell recapta més de 6.500€ en el seu tradicional cuestación

La quantitat recaptada enguany ha sigut major a la de l’any passat

La Junta Local de AECC Massamagrell recapta més de 6.500€ en el seu tradicional cuestación
29/05/2018 -

La Junta Local d’AECC Massamagrell ha organitzat durant aquestes setmanes la seua tradicional col·lecta anual per a recaptar fons en la lluita contra el càncer. La quantitat recaptada enguany ha sigut 781,41€ major a la de l’any passat.

“La quantitat total recaptada en la col·lecta d’enguany ha sigut de 6.518,76€, diners recaptats a través de diferents iniciatives: el passat 6 de maig es va organitzar l’obra de teatre benèfica Sense gènere de dubte de la companyia TeatreVesTeatre mitjançant la qual es van aconseguir 959€ entre la fila 0 i els assistents; d’altra banda 918,30€ ha sigut la quantitat aconseguida en les taules petitòries instal·lades els dos dies de mercat, on veïns i veïnes van col·laborar a través de donatius i amb la compra de tasses, polseres i borses. Finalment, les guardioles de col·lecta de les voluntàries i de les diferents associacions i comissions falleres han sigut les que han aconseguit la major quantitat de recaptació, sent aquesta de 4.641,46€. D’aquesta manera, el total recaptat entre totes les accions realitzades ha pujat a 6.518,76€”, explicava la presidenta de la Junta Local d’AECC Massamagrell, Verónica Carrillo.

“Un any més hem aconseguit donar a la Junta Provincial de l’AECC una xifra superior a la de l’any anterior. Vull agrair a totes les persones que ho han fet possible col·laborat amb el seu donatiu d’una forma o una altra i donar-los les gràcies a les associacions, comissions falleres i a totes les voluntàries de l’associació que dia rere dia m’ajuden a organitzar aquestes accions”, afegia.

“Estic molt orgullós de poder dir que la nostra recaptació cada any és major. Massamagrell és un poble implicat en la lluita contra el càncer i açò ho demostra la solidaritat i la conscienciació de la nostra ciutadania”, comentava l’alcalde, Pep Galarza.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 − huit =

CCCC
torrent