25n
25N
25N

Burjassot recull 86.383 quilos de roba i calçat durant 2018

Burjassot recull 86.383 quilos de roba i calçat durant 2018
21/03/2019 -

Burjassot és solidari. Bon exemple d’això és la gran quantitat d’accions que desenvolupa al llarg de l’any per a ajudar als qui més ho necessiten. Dins d’aqueixes accions, les ciutadanes i els ciutadans del municipi són també solidaris amb Cáritas Diocesanas donant, en els contenidors situats per a tal efecte en diferents punts de Burjassot, roba i calçat.

Durant 2018, els ciutadans i les ciutadanes de Burjassot han donat 86.386 quilos de roba i calçat que s’han depositat, en el cas de 78.486 quilos, en els deu contenidors específics que hi ha repartits en diferents barris del municipi, mentre que 7.897 quilos han arribat a Càritas, a través de donacions particulars.

Des de Càritas han agraït un any més la gran col·laboració de l’Ajuntament de Burjassot i, amb ella, dels seus ciutadans i les seues ciutadanes, en la donació de la roba, tan necessària per a les persones sense recursos. Quant als mesos amb major quantitat de donacions, han sigut els de maig i octubre, amb recollides de 10.156 quilos i 10.095 quilos respectivament, sent el contenidor de recollida situat en la Plaça Francisca Navarro, encreuament amb Ausiàs March, el que ha recollit major nombre de quilos, 9.337.

Aquesta recollida de residus tèxtils forma part de Koopera, un projecte social i mediambiental que, al costat d’Arropa València, té com a missió generar oportunitats d’ocupació entre persones o col·lectius en risc d’exclusió social, millorar la seua ocupabilitat perquè, a través del tractament dels residus tèxtils que arriben a la planta de tractament, procedents de contenidors i de donacions populars, se’ls forme en un ofici i se’ls prepare per a futures ocupacions.

La recollida, selecció i venda d’aquesta roba, al costat de la d’altres diòcesis, ha permés donar treball a València, l’any 2018, a cinquanta sis operaris del col·lectiu “persones en risc d’exclusió social”, entre les empreses Arropa València i Koopera Mediterrània.

Els contenidors, situats a Burjassot, es poden trobar als carrers Ferrocarril (Parc Albán); Pi i Margall amb Mariano Ribera; Inés Mir amb Sant Tomás; Francisca Navarro amb Ausiàs March, José Carrau, Ronda del Castell amb Séquia de Montcada; Pintor Goya amb Bautista Riera; General Prim amb Doctor Lleonart; Carretera de Llíria amb Independència i Carretera de Llíria amb Carrer Balmes.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 + 20 =

programacion rialto
programacion rialto
ficcions 2019-2020
ficcions 2019-2020