25n
25N
25N

Campanyes de recollida de joguets perquè cap menor es quede sense il·lusió aquest Nadal

Aquests són tots els punts de recollida per als joguets solidaris a València

Campanyes de recollida de joguets perquè cap menor es quede sense il·lusió aquest Nadal
27/12/2018 -

El Nadal també és sinònim de solidaritat. I és que, en aquestes dates, són moltes les persones que aporten el seu granet de sorna perquè les famílies més necessitades puguen gaudir també de la màgia del Nadal. Així, a més de les diferents campanyes de recollida d’aliments o d’esdeveniments que ja són tot un clàssic, com el ‘Nadal solidari de Patraix’, durant aquests dies, també s’han posat en marxa diverses campanyes de recollida de joguets perquè els més xicotets continuen creient en l’existència dels Reis Mags.

Milions de cartes, carregades d’il·lusió, s’escriuen durant aquests dies, i molts xiquets i xiquetes esperen que arribe el 6 de gener amb l’esperança de poder obrir un regal. Per això, per a complir eixe somni, diferents entitats continuen conjuminant forces per a complir aquest objectiu tan especial. Creu Roja Joventut fa una crida perquè els més desfavorits puguen gaudir del joc. L’objectiu: recollir 120.000 jocs i joguets nous, mitjançant la campanya ‘El joguet educatiu’.

Des de 1992, aquesta campanya solidària ha alegrat el Nadal dels més desfavorits. En aquests últims anys, el nombre d’usuaris ha anat augmentant. Així i tot, des de Creu Roja s’han proposat ajudar un total de 150 xiquets i xiquetes en risc d’exclusió social, a través de la recollida de joguets nous no sexistes i no bèl·lics. Aquesta campanya estarà en marxa fins al 5 de gener, i es podrà depositar el joguet o fer un donatiu en les guardioles en l’Assemblea Local València, situada al carrer Guillem de Castro, 162.

La Fundació València C.F. també ha posat en marxa la seua tradicional campanya ‘Fica-li un gol a la pobresa’ que, enguany, celebra la seua 14 edició. Amb el lema, ‘Enguany, estem en una altra lliga!’, s’han proposat superar els 18.000 joguets que es van recollir en la passada edició. Així, el 27 i 28 de desembre, de 11.00 a 14.00 hores, i de 17.00 a 20.00 hores; i el 29 de desembre de 11.00 a 14.00 hores, podràs formar part d’aquesta solidària recollida de joguets en el Mercat de Colón.

Finalment, Heron City torna a col·laborar amb l’ONG ‘1 KIlo de Ayuda’ perquè cap menor es quede sense joguet aquest Nadal. D’aquesta manera, aquesta ONG recull joguets de segona mà, en bon estat, que aniran destinats a famílies sense recursos de València. Els punts de recollida estaran situats, en Heron City València, els dies 29 i 30 de desembre de 17.30 a 20.30 hores. Seran els ajudants reals els encarregats de recollir tots aquests joguets que hauran d’anar en el seu embolcall original o en una caixa de sabates.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 − 4 =

CCCC
torrent