25n
25N
25N

Obert el període de recollida de dorsals del Circuit Divina Pastora de carreres populars

Obert el període de recollida de dorsals del Circuit Divina Pastora de carreres populars
17/01/2018 -

Els 8.000 corredors i corredores inscrites al Circuit Divina Pastora de Carreres Populars podran passar a arreplegar el seu dorsal, samarreta i xip, en el cas dels nous participants, del 18 al 20 de gener, de 11.00 a 15.00 hores i de 16.30 a 21.00 hores, en la sala d’Exposicions del Complex Esportiu Cultural Petxina. Així ho ha anunciat hui la regidora delegada d’Esports, Maite Girau, que així mateix ha recordat que la inscripció en aquest circuit dóna dret a la participació en totes les seues proves utilitzant el mateix dorsal i xip.

La regidora ha recordat que, com a novetat, enguany els interessats i les interessades a participar en les modalitats de marxa a peu o marxa nòrdica també poden fer la seua inscripció anual al Circuit i evitar així haver d’apuntar-se carrera per carrera, com es feia fins ara en les esmentades modalitats.

“Volem impulsar una major participació en les carreres del circuit a través de noves modalitats d’exercici com són la marxa nòrdica o caminar perquè estem segurs que seran molts els ciutadans i ciutadanes que podran així gaudir de la pràctica de l’esport en la mateixa ciutat”, ha manifestat.

Pel que fa a la retirada dels dorsals, Maite Girau ha destacat que, una vegada retirats els mateixos, n’hi ha prou amb presentar-se el dia de la carrera a l’hora de l’eixida. En cas que qualsevol corredor haja perdut el seu xip es deu abonar una fiança de 8 euros per a la seua reposició.

D’altra banda, “els qui estiguen inscrits però no retiren el dorsal en aquest termini seran donats de baixa, sense dret a la devolució de l’import abonat i només podran participar inscrivint-se carrera a carrera. Perquè açò no ocórrega, l’organització permet autoritzar la recollida del dorsal per part d’una tercera persona amb una autorització signada i fotocòpia del DNI del corredor inscrit”.

D’altra banda, aquells corredors que hagen participat en l’edició de 2017 i no vagen a participar en 2018, podran recuperar la seua fiança també entre el 18 i el 20 de gener de 11.00 a 15.00 hores i de 16.30 a 21.00 hores, en la mateixa sala d’Exposicions del Complex Esportiu Cultural Petxina, situada en Passeig de la Petxina, 42 de València.

DORSALS PREFERENTS

Tots aquells corredors que hagen obtingut un dorsal preferent, poden arreplegar-lo també durant les dates assenyalades. L’assignació de dorsals preferents s’efectua automàticament a través d’un sistema informàtic que reconeix la participació i classificació dels corredors i les corredores en la passada edició del Circuit DPV.

CARRERES INFANTILS

La nova edició del Circuit de Carreres Populars de València amplia el nombre de proves que comptaran també amb categoria infantil, perquè els menors comencen a familiaritzar-se amb el running. Concretament hi haurà carreres infantils en cinc de les proves previstes en el calendari, com són la 4ª Carrera Never Stop Running “Mai et rendisques”, la I Volta a Peu Runners Ciutat de València, 5 Carrera José Antonio Redolat, la 42 Volta a Peu als Barris de Sant Marcel·lí i Sant Isidre i, finalment, la 7 Carrera Universitat de València Servei d’Educació Física o Esports.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × dos =

bombers
bombers