25n
25N
25N

Recital poètic pel 75 aniversari de la mort de Miguel Hernández

Recital poètic pel 75 aniversari de la mort de Miguel Hernández
05/04/2017 -

L’Auditori Municipal de Paiporta acull aquest dijous un recital poètic pels ’75 anys de la mort de Miguel Hernández’, dins de la Setmana de la Memòria Històrica, activitat programada per la regidoria de Cultura amb la intenció de rescatar de l’oblit el relat sobre la Guerra Civil i la Postguerra a Paiporta i a tot el País. L’activitat d’aquest dijous començarà a les 19.00 hores.

En aquest recital es llegiran poemes del poeta oriolà, mort en una presó franquista a Alacant el 28 de març de 1942 després de patir complicacions de salut derivades de les penoses condicions de vida als penals dels anys 40. Recitarà els poemes Vicent Camps, amb l’acompanyament al piano d’Elies Moncholí, i la col·laboració de l’alumnat de l’IES Andreu Alfaro.

La Setmana de la Memòria Històrica de Paiporta va viure aquest dimarts la presentació del Punt d’Interés de la Memòria de la Biblioteca, on es recullen llibres i pel·lícules al voltant d’aquesta temàtica. A més, es va presentar també el llibre ‘Higueruelas en tiempos revueltos’, que va suscitar una taula redona posterior amb la participació de l’autor, Rafael Gil Cortés, l’editor, Francesc Ferrer, i del membre del Grup de Recuperació de la Memòria Històrica de València, Matias Alonso, amb la presència de la regidora de Foment de les Arts Escèniques i Biblioteca, Teresa Verdú.

La representació de l’obra de Teatro del Barrio, ‘El Rey’, aquest dissabte, i l’acte de cloenda a càrrec del Cor de la Unió Musical de Paiporta, diumenge, tancaran aquesta Setmana de la Memòria Històrica de Paiporta.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 2 =