25n
Orgull
Orgull

Recital de piano al Saló de Cristall de l’Ajuntament

Interpretarà música tradicional valenciana

Recital de piano al Saló de Cristall de l’Ajuntament
18/01/2017 -

Dins del cicle d’actuacions i concerts que se celebra cada dijous al Saló de Cristall de l’Ajuntament, demà s’escoltarà el pianista Daniel Jorge Cavero Colombres. Esta actuació, que començarà a les 12.00 hores, és d’accés gratuït per a públic i visitants. 

El recital de piano serà interpretat pel bonaerenc Daniel Jorge Cavero Colombres, que l’obrirà amb la composició del mestre Serrano “València”. A continuació, el repertori és “Serra de Mariola, Popurri”, de J. de Juan, “El faller”, de Serrano, “L’entrà de la murta”, de Salvador Giner, “Gitana”, de Serrano, “Les Fogueres de Sant Joan”, de Lluís Torregrosa, “Lo cant del valencià”, de Pedro Sosa, “Rapsòdia valenciana”, de Manuel Penella, “Paquito, el chocolatero”, de Gustavo Falcó, “València canta”, de Serrano, i acabarà amb la peça “Himne a València”, de Josep Serrano.

El músic Daniel Jorge Cavero Colombres actualment desenvolupa els seus projectes artístics i pedagògics a la Comunitat Valenciana. Impartix cursos, tallers, aules corals i recitals de molt diferents estils. Entre altres coses, és president de l’Associació Aula de Música Mestre Serrano de la Comunitat Valenciana, que té com a finalitat ajudar els aficionats a la interpretació pianística i cant a desenvolupar la seua tècnica i optimitzar les seues qualitats interpretatives. Un altre dels objectius és divulgar l’obra de Serrano i d’altres compositors valencians. També organitzen recitals i xarrades musicals per tota la Comunitat Valenciana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 − 1 =