caixa popular

Degusta les millors receptes en TastArròs

Degusta les millors receptes en TastArròs
19/05/2017 -

La regidora d’Agricultura, Horta i Pobles de València, Consol Castillo, participarà en la celebració TastArròs, que té lloc el diumenge 21 de maig a la plaça de l’Ajuntament. Es tracta d’una celebració que reivindica aquesta matèria primera amb diverses activitats per a tots els públics.

No solament gastronomia, sinó també concerts, tradició i cultura ompliran la plaça de l’Ajuntament aquest diumenge tenint com a protagonista l’arròs. Una de les primeres activitats consisteix a convertir aquest emblemàtic lloc de la ciutat en un gran sequer de 10.000 quilos d’arròs amb l’ajuda d’eines tradicionals.

També té lloc una exposició d’arts de pesca del port de Catarroja en el qual col·labora l’Ajuntament d’eixa ciutat i la seua associació de pescadors. Té també un caràcter d’exhibició, en aquest cas, sobre arts de pesca antigues, vela llatina i eines de construcció de barques. Serà a partir de les 10.00 h.

El plat fort serà, per descomptat, la degustació d’arròs en què participen més de 25 restaurants que cuinaran els seus millors arrossos. Els tiquets per a cada ració costen quatre euros. TastArròs està organitzat per Arròs de València DO.

Les actuacions musicals d’aquest homenatge a l’arròs comencen amb un concert familiar a les 12.00 hores a càrrec de POP, Petita Orquestra Peiotaire. Després actuarà José Aparicio Apa i, per a finalitzar, a les 15.00 hores, Tres Fan Ball farà un concert de música folk.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 1 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris