caixa popular

Descomptes d'escàndol en les rebaixes falleres

Molts comerços ampliaran els descomptes dels seus productes fins al mes de juny

Descomptes d'escàndol en les rebaixes falleres
22/03/2018 -

Amb la cremà, s’ha posat el fermall d’or a les Falles 2018. No obstant això, els fallers ja estan pensant en les que vindran. Per aquest motiu, molts són els comerciants que ja han penjat, en els aparadors de les seues tendes, els cartells de ‘Rebaixes’. I és que les tan esperades rebaixes falleres, que van començar el passat 20 de març, viuen aquests dies el seu punt àlgid, doncs és l’oportunitat perfecta per a renovar teles i complements fallers.

El fervor faller es manté viu tot l’any, i les ofertes i descomptes irresistibles que llancen els comerciants provoquen que nombrosos valencians no vulguen perdre l’oportunitat d’anar a la caça de sedes i complements que lluiran en les festes josefines de 2019. No hi ha més que passejar-te pel centre de la ciutat per a gaudir de les promocions que nombroses cases d’indumentària fallera estan oferint.

Així, ‘Álvaro Moliner‘ aposta per descomptes, que oscil·len entre el 20% i el 60% en adreços, mantellines o teles falleres; la firma ‘Dalila’, que mantindrà les rebaixes fins a principis d’abril, compta amb descomptes del 50% en alguns dels seus productes; i, naturalment, hi ha cases que mantindran els seus descomptes fins al mes de juny, com és el cas de ‘Roa‘, al costat de la Plaça de l’Ajuntament, que a més de realitzar, com a mínim, un descompte del 20% en tots els seus productes fallers, també ofereixen l’oportunitat de fabricar models de mantellines mantenint l’oferta.

Les rebaixes falleres ja estan ací. No ho penses més! Gaudeix dels extraordinaris descomptes que tenen preparats, i aprofita l’ocasió per a renovar o completar el teu aixovar faller. Les preparacions de les Falles 2019 acaben de començar, i aquesta oportunitat és única per a estrenar indumentària nova, i de qualitat.

Etiquetes


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − onze =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris