caixa popular

La indumentària fallera en el punt àlgid amb les esperades rebaixes

Les rebaixes falleres compten amb descomptes del 20% al 50% en talls de tela

La indumentària fallera en el punt àlgid amb les esperades rebaixes
21/03/2019 -

Amb la Cremà es posava punt final a les Falles 2019. No obstant això, la dita que amb les flames del foc del dia de Sant Josep arranca un nou cicle faller agafa encara més força els dies posteriors. I és que les rebaixes falleres ja estan ací. Des del 20 de març, dels aparadors dels comerços d’indumentària fallera pengen els cartells de ‘Rebaixes’, i centenars de clients s’amunteguen esperant aconseguir una autèntica ganga. Sens dubte, un moment àlgid per als comerciants que ja comencen a preparar la temporada de les Falles 2020.

El fervor faller es manté viu durant tot l’any, però, en aquests dies, les ofertes i els descomptes irresistibles que llancen els comerços provoquen que nombrosos valencians no vulguen perdre l’oportunitat d’aconseguir sedes i complements, a un preu més que assequible, per a lluir en les pròximes festes josefines. Encara que, sens dubte, també hi ha qui aprofita per a donar una ullada a la nova temporada fallera per a estar a l’última.

Els comerços que ja són un clàssic en les rebaixes falleres de València són la firma ‘Dalila’, que compta amb sorprenents descomptes que, en alguns productes, arriba al 50% o ‘Álvaro Moliner’ que, en el seu 80 aniversari, ha tirat la casa per la finestra amb els 100 talls a 100 euros. Així mateix, també podràs trobar talls que oscil·len de 200 a 700 euros, així com talls de tela per a indumentària tradicional, inclosos talls de seda, amb descomptes del 20% al 40%.

Les rebaixes falleres ja estan ací. No perdes l’oportunitat de renovar la indumentària i els complements fallers, gràcies a uns descomptes d’escàndol.

Més informació


try valencia

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc − quatre =

Valencia orgullosa