caixa popular

Reobertura de la piscina de Benetússer

Reobertura de la piscina de Benetússer
28/09/2017 -

El passat 18 de setembre l’Ajuntament de Benetússer va recuperar les claus del complex esportiu i de la piscina municipal que ha romàs tancat durant dos anys i mig per decisió de l’empresa concessionària. Des de llavors, tècnics municipals han treballat en un primer diagnòstic de la situació. Després d’una setmana de comprovacions, la maquinària, la calefacció i el sistema de deshumificació són les principals preocupacions per a la reobertura.

El treball dels tècnics es plasmarà en un informe que valorarà econòmicament l’engegada de les instal·lacions. A més del cost econòmic, s’estimarà el temps que serà necessari per a rehabilitar la piscina i el centre esportiu abans de tornar a obrir les seues portes. En qualsevol cas, es confirma que el servei de piscina es restablirà en la pròxima primavera.

Els tres portaveus dels tres partits que formen l’equip de govern, Eva Sanz, Cristian Munera i Reme Navarro, han coincidit que amb la reobertura de la piscina s’aconsegueix un dels grans objectius que s’havien marcat al començament de la legislatura. Els tres destaquen, i agraeixen alhora, l’esforç que totes les regidories han realitzat per a poder afrontar el pagament de la indemnització a l’empresa amb fons propis i sense necessitat d’acudir a finançament extern que augmentara el deute municipal. L’Ajuntament haurà d’abonar 1,9 milions d’euros a l’empresa concessionària per a liquidar el contracte que els unia des de 2009.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × tres =

viva gym canovas
exposicion caps tallats