25n
25N
25N

La Canaleta reobri les seues portes per a donar accés a les zones de jocs i street workout

Les pinades del parc permaneixeran tancades temporalment, mentre es replanten tots els arbres afectats

La Canaleta reobri les seues portes per a donar accés a les zones de jocs i street workout
17/02/2017 -

Després d’uns dies tancat al públic, el parc de la Canaleta de Mislata ha tornat a obrir este dijous les seues portes encara que de manera parcial. Els usuaris del parc ja poden accedir a la majoria de serveis situats a l’interior del recinte, com les zones de jocs esportius, el street workout, els jocs saludables, el parc caní i fins i tot al circuit d’educació vial. Les zones de pinades, per contra, permaneixeran tancades de forma temporal mentre continuen els treballs de sanejament i replantació de tots els arbres afectats.

Les inclemències meteorològiques patides este hivern, amb abundants precipitacions acompanyades de fortes ratxes de vent, van provocar danys en 98 dels 1.187 arbres de La Canaleta, en la seua major part pins. Des de la setmana passada, els operaris de Nemasa, l’empresa municipal encarregada del manteniment de les zones verdes, ha revisat un a un els exemplars moguts pels efectes del vent, amb l’objectiu de sanejar i salvar tots els que ha sigut possible.

A partir d’ara, els treballs se centraran en la replantació d’arbres amb espècies autòctones, motiu pel qual les zones que concentren la major part de pins del parc continuen tancades al públic amb tanques per motius de seguretat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − 8 =