caixa popular

Reale Seguros es reinventa en Llevant i Balears

La companyia d’assegurances renova la seua direcció territorial en el seu ambiciós pla de descentralització

Reale Seguros es reinventa en Llevant i Balears

Reale Seguros està d’enhorabona. La companyia asseguradora reinauguro ahir la seua direcció territorial en un esdeveniment que va tenir lloc en l’edifici Veles e Vents davant més de 300 persones. En l’acte, que va estar conduït per la periodista valenciana Laura Grande, es van donar pinzellades dels objectius que persegueix la companyia en el seu ambiciós pla de descentralització, sent la zona de Llevant i Balears una de les més importants.

whatsapp-image-2017-06-29-at-20-30-27Les instal·lacions, situades en el carrer Tomás Motañana 29, han sigut renovades amb la finalitat d’adaptar les necessitats que la companyia té en esta zona. Reale Seguros cerca continuar amb la seua forta aposta pel territori i consolidar encara més la seua presència a la Comunitat Valenciana. De fet, l’oficina renovada empra a 55 persones i ocupa una extensió de més d’1.800 metres quadrats.

Cal destacar que la direcció territorial de Llevant i Balears és la tercera territorial per volum de cosines amb una facturació de 129 milions d’euros. Amb més de 200.000 clients, als quals dóna cobertura a través de 4 sucursals i més de 40 agències, és la quarta companyia asseguradora en la qual més confien els valencians per a contractar el seu segur d’acte i la cinquena quant a pòlisses de llar.

whatsapp-image-2017-06-29-at-21-09-44En l’acte de reinauguració entre uns altres va intervenir el Conseller Delegat de Reale Seguros, Ignacio Mariscal, qui va assenyalar que si l’any 2016 la companyia havia obtingut un 12% més de beneficis este primer semestre de l’any els resultats són “fins i tot millors, vam seguir creixent i ho estem fent de forma horitzontal, en tots els nostres productes. Reale és una empresa que treballa en la mediació, creiem que és el futur i volem seguir sent líders en açò sempre amb la figura del mediador com a base”.

whatsapp-image-2017-06-29-at-21-09-42En la filosofia de la signatura, a més de la mediació, es troba la ferma convicció de treballar per la superació i l’esperit de millora. En este sentit, la companyia s’ha vinculat amb el món de l’esport principalment a través de diferents patrocinis. Reale vol potenciar valors positius en la societat com són l’esforç i el treball en equip. Exemple d’açò són les col·laboracions que manté amb el València Club de Futbol, la Federació Espanyola de Golf i el Reale Avintia Racing de motociclisme. A més, a través de la Fundació Reale col·labora entre altres projectes, amb el programa Empreses amb Valor de Casa Caridad València.


mostra viva 2018

Més notícies

3 comentaris

 1. AGENCIA REALE SEGUROS
  AGENCIA REALE SEGUROS setembre 03, 01:55

  Es un honor formar parte de esta gran empresa.

  Resposta al teu comentari
 2. AGENCIA REALE SEGUROS
  AGENCIA REALE SEGUROS setembre 03, 12:37

  Un honor formar parte de este equipo de personas y grandes profesionales.
  Un saludo para todos

  Resposta al teu comentari
 3. Reale Seguros León
  Reale Seguros León desembre 13, 01:40

  Seguimos creciendo y en ontinua evolución gracias a la confianza que nuestros clientes depositan en nosotros.

  Resposta al teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × cinc =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris