25n
25N
25N

La Reial Séquia de Montcada se soterrarà al seu pas pel camí del Calvari de Carpesa

La Reial Séquia de Montcada se soterrarà al seu pas pel camí del Calvari de Carpesa
04/01/2019 -

El regidor de Desenvolupament Urbà, Vicent Sarrià, ha explicat hui que la Reial Séquia de Montcada s’entubarà al seu pas pel camí del Calvari de Carpesa i es cobrirà amb una llosa per millorar l’accés dels vianants al cementeri d’aquest poble de València. L’obra, finançada pel Pla SOM+ de la Diputació de València, compta amb un pressupost de 45.957,82 euros (IVA inclòs) i el termini d’execució previst és de sis setmanes.

El projecte es divideix en dos trams. El primer es correspon al vial per als vianants situat al costat del parc infantil pròxim, on hi ha alguns arbres. En aquesta zona s’excavarà i col·locarà terra per millorar el filtratge de l’aigua de reg. En el segon tram se soterrarà el braç de la Reial Séquia de Montcada, que actualment està en superfície i dificulta el pas per als vianants des del centre històric de Carpesa fins al cementeri. S’utilitzarà una canonada de polietilé, a petició de la mateixa séquia, que ajudarà a la recollida de l’aigua de pluja i de l’aigua que flueix des dels horts propers.

Quan se soterre la séquia, es construirà una llosa de formigó, que estarà separada de la calçada mitjançant una vorada, per contribuir a la integració paisatgística i mediambiental. L’obra, finançada pel Pla SOM+ de la Diputació de València, compta amb un pressupost de 45.957,82 euros (IVA inclòs) i el termini d’execució previst és de sis setmanes.

Més informació

mostra viva

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set − 4 =