25n
25N
25N

Reactiven la comissió mixta per a impulsar el projecte d'ampliació del jardí Botànic en el solar de Jesuïtes

Les dues institucions s’han compromés també a buscar el finançament necessari, fins i tot el que puga arribar des de fons europeus

Reactiven la comissió mixta per a impulsar el projecte d'ampliació del jardí Botànic en el solar de Jesuïtes
05/03/2020 -

El vicealcalde i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, s’ha reunit amb la rectora de la Universitat de València, Mavi Mestre, per tal d’avançar en la solució a la proposta de la futura ampliació del Jardí Botànic en el solar de Jesuïtes, una superfície de 3.639 metres quadrats, ubicat entre la Gran Via Ferran el Catòlic i el Passeig de la Petxina.

Campillo ha fet una valoració positiva de la trobada on han acordat que abans que acabe el mes de març es reprendrà i es reconstituirà la comissió mixta Ajuntament-UV amb el nomenament de nous representants, donat també el canvi d’equips de govern en les dues institucions. A partir d’ací, començaran els treballs per tal d’establir les bases del que serà el futur Jardí Botànic. “És un procés llarg que requereix finançament”. En aquest sentit el vicealcalde i regidor d’Ecologia Urbana ha explicat que també s’han compromés a buscar fons d’inversió, inclús de la Unió Europea.

Sergi Campillo ha destacat que el futur nou jardí, com ampliació del Botànic, ha de respectar la singularitat de l’espai actual. “És el jardí botànic més antic d’Espanya que, a més, té una funció investigadora, didàctica i també com a pulmó verd per a aquesta ciutat”. Per això, segons el vicealcalde i regidor d’Ecologia Urbana, el projecte ha de “respectar la dignitat d’aquest lloc emblemàtic de València garantint tots els usos actuals”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set − 1 =

Valencia activa
bombers
CCCC
Valencia activa