25n
25N
25N

Reaccions de Compromís per Paterna als atacs del PP

Reaccions de Compromís per Paterna als atacs del PP
29/09/2016 -

Des de Compromís per Paterna es troben molt sorpresos per les declaracions fetes des del PP acusant a Compromís de donar cobertura a tres contractacions “opaques”. “Per a donar lliçons d’ètica primer cal tindre’n. Aquells que es pagaren viatges a la Xina, que gastaren centenars de milers d’euros en empreses d’amics i que utilitzaren l’empresa pública per crear una xarxa clientelar per traure’n profit electoralment, no ens poden donar lliçons de res”.

A més, recorda que “el passat juliol, el plenari de l’Ajuntament, va aprovar per UNANIMITAT la creació d’una comissió d’investigació per a analitzar TOTES les contractacions de personal directiu DES DE LA CREACIÓ de l’empresa. A més, aquests últims llocs de treball estan condicionats a l’auditoria anual, de compliment legal, que passa l’empresa”. Ha manifestat Juanma Ramón, portaveu de Compromís per Paterna i futur president de GESPA.
Compromís critica també que siga el PP qui s’atrevisca a criticar quan ells contractaven directius a dit i amb clàusules amb blindatge. “Tenien pactada una antiguitat anterior a la creació de l’empresa, tal com denunciarem l’any passat. Tirar als directius posats a dit pel PP ens va costar als paterners i paterneres moltíssims diners. Ara, només tres mesos”.
De totes formes, des de la formació valencianista afirmen que esperaran les resolucions de la Comssió d’Investigació i de l’auditoria anual abans de prendre cap decissió.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou + 3 =

museo prehistoria