25n
Orgull
Orgull

Es reobri al bany la Platja de Pinedo

E.P.

Es reobri al bany la Platja de Pinedo
08/08/2018 -

La regidoria de Platges ha obert ja, de nou, el bany en la platja de Pinedo, després que les anàlisis d’aigua dutes a terme en el dia d’ahir hagen donat resultats de qualitat habituals, com qualsevol altre dia. La regidora de Platges, Pilar Soriano, ha dit que «l’objectiu de l’Ajuntament –en aquest episodi produït per causes externes a nosaltres- ha sigut en tot moment garantir la seguretat en el bany a totes les persones i, per això, no hem dubtat en cap moment en posar la bandera roja quan ha calgut, així com en informar públicament i de manera transparent de cada novetat que s’ha anat produint».

La regidora Soriano ha volgut agrair la tasca realitzada tant als tècnics de platges de l’Ajuntament de València com a l’equip de Creu Roja que té contractat l’Ajuntament per al servici de vigilància de les nostres platges i que “com sempre, han dut endavant el seu treball de manera exemplar”.

Soriano ha explicat que ahir ja no s’observava cap anomalia en l’olfacte, però que, així i tot, per una qüestió de prevenció, es va decidir mantenir la bandera roja fins que es conegueren els resultats de les anàlisis de l’aigua aquest matí. “Els resultats han tornat a donar condicions excel·lents de l’aigua i confirmen que ha sigut una incidència puntual que ha durat tan sols 24 hores. La regidoria ha aplicat el protocol d’actuació de manera impecable, ràpida i àgil”. Així, des de les 10 hores d’aquest matí la platja de Pinedo ha tornat a quedar oberta al públic.

Sobre els comentaris d’ahir del Partit Popular, Soriano ha dit que “parlen, com és habitual, des del desconeixement; val més que es dediquen a regularitzar la seua situació dins de l’Ajuntament, que amb el saqueig que va dur a terme el Partit Popular de València en la depuradora de Pinedo durant anys, els valencians i valencianes ja n’hem tingut prou. De fet, continuem pagant-ho mes rere mes en les factures de l’aigua”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − un =