25n
Orgull
Orgull

Reobri al bany la platja del Faro de Cullera després de detectar-se aquest divendres un alt nivell d'enterococos

Reobri al bany la platja del Faro de Cullera després de detectar-se aquest divendres un alt nivell d'enterococos
17/07/2021 -

La platja del Faro de Cullera ha reobert al bany aquest dissabte després que les anàlisis de l’aigua de la mar hagen reflectit que no presenta un alt nivell d’enterococos d’origen residual –motiu que va ocasionar el tancament de la mateixa aquest divendres–.

Així ho ha anunciat l’Ajuntament de Cullera després de rebre la comunicació de la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica amb els resultats de les analítiques. El consistori ha assegurat que l’anàlisi feta per Aigües de Cullera també confirma que la qualitat de la mar està en “perfecte estat”.

La platja del Faro de Cullera va haver de ser tancada al bany aquest divendres després que les anàlisis de l’aigua de la mar hagen reflectit un alt nivell d’enterococos d’origen residual. Aigües de Cullera treballava per a esbrinar l’origen d’aquesta presència. L’abocament estava localitzat en un punt molt concret. De fet, en la resta de platges la qualitat de l’aigua era “excel·lent” aquest divendres.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 + set =