25n
25N
25N

Reobert el poliesportiu del Canó de Llíria

Reobert el poliesportiu del Canó de Llíria
06/02/2020 -

La Direcció General de Salut Pública ha emés una resolució per la qual revoca la suspensió temporal de l’activitat en el poliesportiu municipal El Canó de Llíria. Els vestidors, lavabos i fonts del recinte estaven tancats des del mes de setembre passat per la presència de legionel·la.

Personal tècnic de la Conselleria va realitzar una inspecció, el passat 24 de gener, en la qual sobre la base de l’observat i la documentació aportada per l’Ajuntament, ha pogut certificar que el sistema hidràulic del poliesportiu ja no presenta cap risc per a la salut.

Des que es va detectar la presència de legionel·la en les instal·lacions, el Consistori de Llíria ha realitzat tres actuacions de neteja i desinfecció sobre la base del Reial decret 865/2003 de 4 juliol de control i prevenció de legionel·losi. De la mateixa manera, va dur a terme una inversió de 16.552 euros en la reparació, adequació i substitució d’elements del sistema hidràulic, que presentava una sèrie de deficiències estructurals.

Aquestes mesures han servit per a garantir en El Canó totes les condicions higienicosanitàries de seguretat exigibles.

L’Ajuntament recorda que no s’ha produït cap cas de contagi per legionel·la i demana disculpes a les persones usuàries per les molèsties que ha pogut causar el tancament de les instal·lacions durant aquest període de temps.

Igualment, informa que s’han adoptat mesures similars i s’han proposat intervencions de millora en altres recintes esportius municipals, amb la finalitat d’evitar problemes d’aquest tipus en el futur.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × quatre =

Informacion coronavirus
diputacion covid19
Informacion coronavirus
mancomunidad horta sud