25n
25N
25N

14 carrers del barri de Campament de Paterna són reasfaltadas

Les obres es realitzaran per fases per a minimitzar les molèsties dels veïns i veïns de la zona

14 carrers del barri de Campament de Paterna són reasfaltadas
11/07/2019 -

L’Ajuntament de Paterna ha començat el reasfaltat de 14 calçades del barri de Campament amb l’objectiu de millorar la seguretat viària i la mobilitat en tot el veïnat.

Tal com ha explicat la Tenienta d’Alcalde, Nuria Campos, “les obres es realitzaran per fases amb l’objectiu de minimitzar les molèsties als veïns i veïnes de la zona”.

Les obres, que ja han començat als carrers Miguel Hernández i Domingo Belenguer, inclouen l’asfaltat de parts de les principals vies del barri com les avingudes Juan Magal Benzo, Blasco Ibáñez o Constitució o els carrers Palleter, València, De la Penya, Mariano Benlliure, Campament i Cardenal Benlloch.

A més, la intervenció es completarà amb el reasfaltat dels carrers Burjassot, Salvador Giner, Herois Muntanya Arruit, Sant Blai, Poeta Llorente, Pintor Sorolla i Arquitecte Cortina.

“Es tracta d’una actuació integral destinada a millorar la seguretat viària en tot el barri de Campament i que s’inclou en l’IV Pla Transforma que, amb una inversió de 6 milions d’euros, està permetent la modernització d’infraestructures en tots els barris del municipi”, ha conclòs la Tinenta d’Alcalde.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × un =

caixaontinyent
paterna
ruta massamagrell