caixa popular

Una manta gegant en estat "crític" i amb ferides per rascades apareix encallada en la Malva-rosa

Oceanogràfic

Una manta gegant en estat "crític" i amb ferides per rascades apareix encallada en la Malva-rosa
09/07/2018 -

Una manta gegant en estat “crític” i amb ferides per rascades ha aparegut encallada aquest dilluns en la Platja de la Malva-rosa, prop de la Marina, on ha sigut albirada per un grup de banyistes que ha donat avís al 112, segons ha informat l’Oceanogràfic en un comunicat.

L’albirament d’aquest exemplar adult d’aquesta espècie, Mobula mobular, ha obligat a activar el protocol d’actuació de la Xarxa de Varaments, composta per personal de l’Oceanogràfic, Conselleria de Medi ambient i Universitat de València, ajudats per la Creu Roja de València.

Membres de la Fundació Oceanogràfic han portat a l’animal, d’1,20 metres d’envergadura, fins a l’àrea de quarantena de l’aquari valencià, on se li ha practicat uns primers auxilis d’urgència, un tractament medicinal de suport i d’oxigen. Igualment se li procura una renovació constant d’aigua.

La ratlla presenta un estat de salut “crític i preocupant”, a més de nombroses ferides per rascades en la zona ventral, per la qual cosa els veterinaris de la Fundació no són “molt optimistes” sobre la seua cura, i prefereixen esperar 24 o 48 hores per a conéixer la seua evolució i l’origen del seu debilitament.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 1 =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
festes xirivella 2018