25n
25N
25N

El rastre torna aquest diumenge en la seua nova ubicació

El rastre torna aquest diumenge en la seua nova ubicació
12/07/2020 -

El Rastre de València torna aquest diumenge en el nou parc de les avingudes de Tarongers i Serradora, un espai creat específicament per a acollir aquest mercat extraordinari.

Així ho va anunciar el divendres el regidor de Comerç, Carlos Galiana, qui ha explicat que la nova ubicació del Rastre disposa d’una variada oferta de transport públic per a arribar, així com facilitat d’aparcament en l’entorn.

El Rastre torna al 50% de la seua capacitat per a poder mantenir les distàncies de seguretat i totes les mesures necessàries per a fer una compra amb totes les garanties estipulades per les autoritats sanitàries. I el consistori ha repartit als comerciants ‘kits’ en forma de bossa de roba que inclouen gel desinfectant hidroalcohòlic, màscares, cintes adhesives per a marcar les distàncies de seguretat, cartelleria i fullets per a informar els clients.

Per a garantir la seguretat, els comerciants que disposen d’una parada en aquest tradicional mercat s’alternaran, de manera que un diumenge acudirà la primera meitat, i que el diumenge següent acudirà l’altra. L’horari serà, tal com marca l’ordenança municipal, de 9 a 14 hores.

El nou espai posa fi al problema que patia el Rastre quan coincidia amb un partit del València CF, que obligava a reduir l’espai del mercat i a acurtar l’horari.

La nova ubicació és una nova zona enjardinada de més de 12.000 metres quadrats, l’adequació dels quals ha suposat una inversió del voltant d’1,5 milions d’euros. El nou espai enjardinat es localitza en un espai de propietat municipal situat a la confluència del carrer de Lluís Peixó amb l’avinguda dels Tarongers.

Galiana s’ha mostrat “molt il·lusionat per aquesta nova etapa del Rastre de València” i ha destacat que “la iniciativa s’ha portat avant en coordinació amb l’associació de veïns del barri, i la seua constant col·laboració i aportacions; i també amb el suport dels venedors, que van aprovar la iniciativa en votació”. De fet, ha afegit el regidor, “aquesta acció suposa també una aposta i un impuls al xicotet comerç dels barris de València”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − 9 =

ccccinema
CCCC
activem alfafar