25n
25N
25N

Rascanya i Poblats de l'Oest, els districtes amb més pressupost per a inversions

Rascanya i Poblats de l'Oest, els districtes amb més pressupost per a inversions
22/10/2016 -

Els veïns i veïnes de Rascanya comptaran amb 480.147 euros per a invertir durant l’any 2017 en els barris d’este districte. Els poblats de l’Oest rebran una partida de 477.332 euros per a les inversions proposades per la ciutadania, i també comptaran amb més de 400.000 euros els districtes de Jesús, Quatre Carreres, Benicalap, Patraix, l’Olivereta, Poblats Marítims i Camins al Grau.

La Junta de Govern Local ha aprovat este divendres la distribució per barris dels set milions d’euros de la partida pressupostària d’inversions destinada a materialitzar les propostes resultants del procés participatiu denominat #decidimVLC.

El regidor delegat de Participació, Jordi Peris, ha manifestat que, amb este acord, l’Equip de Govern compleix el seu compromís, i a l’inici del procés participatiu cada districte ja sap de quants diners disposa per a executar les seues propostes, tal com havien sol·licitat les entitats que des de l’inici s’han implicat en l’organització d’esta consulta ciutadana”.

Jordi Peris ha recordat que este és un procés perquè la ciutadania s’involucre, participe i decidisca les inversions que precisa en els seus barris; i ha explicat “que la distribució s’ha fet atenent el nombre de població, la renda mitjana per càpita i les dotacions existents en cada barri”. Segons esta baremació, enguany els districtes que més pressupost rebran són Rascanya, Poblats de l’Oest, Jesús i Quatre Carreres.

Totes les dades referides a la distribució pressupostària, ja es poden consultar en la web decidimvlc.valencia.es, on també figuren la relació de dates i locals en els quals a partir de dilluns comencen les reunions en cadascun dels districtes. En elles es constituiran els Grups de Treball per a decidir col·lectivament les propostes que després es pujaran a la web i s’obriran al vot de tota la ciutadania.

La primera reunió se celebrarà dilluns que ve 24, a les 18.00 hores, en el Centre d’Atenció a l’Immigrant (CAI), ubicat en el carrer del Pou, a Ciutat Vella.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − 12 =

museo prehistoria
museo prehistoria