25n
25N
25N

Ramiro promet una legislatura “amb col·laboració permanent amb els partits i més participació social”

La socialista Raquel Ramiro ha estat investida alcaldessa de Bonrepòs i Mirambell i promet escoltar més la resta de partits i les sensibilitats del seu veïnat

Ramiro promet una legislatura “amb col·laboració permanent amb els partits i més participació social”
08/09/2020 -

Raquel Ramiro és la nova alcaldessa de Bonrepòs i Mirambell per a la resta de la legislatura. Ho és gràcies als vots a favor del grup socialista del consistori i les abstencions del PP i Compromís, després de la dimissió en juliol de Rubén Rodríguez “per motius personals”, segons va explicar.

La primera edil va prendre la vara de comandament ahir de vesprada en una sessió extraordinària del Ple Municipal per a conformar la nova corporació, ja que també van jurar el seu càrrec les noves regidores, la socialista Irene Martínez (següent en la llista) i la ‘popular’ Patricia Carmen Ruiz de León, per la també dimissió de Fernando Traver.

D’aquesta manera, Ramiro liderarà una corporació feminista formada per huit regidores – Raquel Ramiro, Irene Martínez i M.ª Carmen Laso pel PSPV; Patricia Carmen Ruiz de León i Carmen Guara per part del PP; i Maria Josep Amigó, Rosella Antolí i Rosabel Bolaños de Compromís – i tres regidors – els socialistes Jesús Raga i José Manuel Alberich i José Manuel Morales, del PP-. S’espera conéixer la remodelació de les regidories a finals del mes de setembre després de la nova configuració.

La nova alcaldessa va assegurar que, malgrat que no és agradable haver rebut aquesta responsabilitat per la dimissió d’un company, per a ella assumir l’alcaldia és un regal i una oportunitat per a millorar el dia a dia del seu veïnat. En aquest sentit, va valorar el diàleg, la reunió constant i el consens del seu equip de govern: “Sempre m’agrada parlar els temes amb tots i totes per a trobar junts una solució, perquè m’agrada molt escoltar la gent a l’hora de gestionar els assumptes que afecten el dia a dia de Bonrepòs i Mirambell”.

També va recordar que en aquesta legislatura l’equip de govern socialista té un pacte de governabilitat amb Compromís per a desenvolupar un programa comú amb temes essencials que han de consensuar tots dos partits. “La nostra voluntat és que aquest pacte dure tota la legislatura”, va subratllar a les regidores de la formació taronja.

A més, també va agrair el treball dels membres del PP, que junt amb Compromís es van abstenir en la seua investidura. “Al meu entendre, el treball d’oposició, que mai està valorat, és la diferència entre un sistema democràtic sa i viu i un que no ho és”. Per això, va explicar als presents al Ple que el seu objectiu és “la col·laboració permanent amb la resta de partits i estar més oberta a la participació i sensibilitats de la ciutadania”.

Respecte a com pot afectar la pandèmia de la COVID-19 als principals projectes de la legislatura que ara liderarà, Ramiro espera que no siga un gran entrebanc. En aquest sentit, ha explicat que els esforços se centraran “a fer les obres de la Llar, perquè per al nostre poble és molt important, a la reforma del col·legi que tenim pendent gràcies al Pla Edificant de la Conselleria d’Educació i a la rehabilitació del magatzem agrícola”.”Jo crec que el coronavirus podrà afectar però anirem avançant perquè tot isca bé”, ha afegit.

Així, durant la seua investidura, Ramiro va demanar a la ciutadania que siga prudent i que continue amb les mesures de seguretat i higiene que estableix la Conselleria de Sanitat i les autoritats, “però que ho faça sempre amb optimisme i amb la visió d’anar endavant perquè la vida ha de seguir”.

La ja alcaldessa va acabar la seua intervenció amb uns versos de Raimon, un dels seus referents com a “tresor cultural i cantant etern que està al cor de tots els valencians i les valencianes” i per la seua lluita pels drets laborals i de les dones.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 + quatre =