25n
25N
25N

Rànquing dels millors antivirus 2020

Rànquing dels millors antivirus 2020
02/07/2020 -

Els cibernautes han de saber que per a navegar en internet, sempre farà falta un bon antivirus, ja siga perquè entrem a llocs de streaming online, cases d’apostes esportives o perquè descarreguem documents adjunts d’un correu electrònic. Una eina de seguretat informàtica, com un programari antivirus et protegirà de tots els atacs cibernètics materialitzats en virus, spyware, cucs, ransomware entre altres. Per a ajudar-te en aquesta missió et portem el rànquing dels millors antivirus 2020.

Norton

Ha sigut un dels antivirus més utilitzats pel seu rendiment i la protecció que ofereix. A més, és perfecte per a aquells usuaris que no tenen molta experiència i requereixen un antivirus fàcil d’instal·lar i utilitzar. Cal destacar que, Norton antivirus és compatible amb sistemes operatius Windows, Mac, IOS i Android; i entre les seues qualitats ofereix: protecció de fins a 5 dispositius, control parental, protecció d’antivirus amb tallafocs molt completa, bloqueig de correus spam, resguard d’identitat i informació financera i administrador de contrasenyes.

McAfee

Sens dubte és un dels programes antivirus més coneguts quant a llar i empreses. Gràcies a la seua interfície senzilla d’utilitzar, suport al client eficient i garantia de devolució de diners. Entre les seues funcionalitats ressalten bloqueig d’email no desitjats i resguard d’enllaços de les xarxes socials per a tota mena de dispositius. Igualment, ofereix altres avantatges com: protecció de tallafoc de hackers, controls parentals, xarxa privada virtual (VPN), defensa anti malware, administrador de contrasenyes, i xitratge d’arxius confidencials de 256 bits.

Panda

Panda és un dels primers antivirus en el mercat disponible des de l’any 1990. A causa dels seus preus accessibles, interfície atractiva, facilitat d’ús, poc impacte en el sistema i funcions de seguretat addicionals. Si decideixes provar aquest antivirus obtindràs: protecció d’antivirus en temps real, escaneig automàtic, manual i programat de virus, protecció contra amenaces com spyware, troià, phishing, cuc, spam, rootkit i adware. També, tallafocs personal, controls parentals, servei VPN, i protecció de múltiples dispositius.

Bitdefender

Pots usar Bitdefender fàcilment en els ordinadors de la teua casa o els de l’oficina, perquè funciona en tots els sistemes operatius. La seua protecció contra amenaces malware és excel·lent i presenta moltes opcions que destaquen sobre els seus competidors. Podem esmentar entre les seues funcionalitats: suport a l’usuari gratis sense restricció horària, prova gratis per 30 dies, navegació segura, escaneig de vulnerabilitats, protecció forta Anti ransomware, malware i phishing, VPN gratis.

Kaspersky

És un software dissenyat per una empresa de seguretat amb presència en 200 països. Els qui desitgen un bloqueig impenetrable contra malware, en Kaspersky el trobaran. Així mateix, ressalta la seua funcionalitat de control parental avançada, l’administrador de contrasenyes il·limitat i extensió de navegador web per a no entrar en llocs perillosos. Si et decideixes per aquest antivirus podràs aconseguir: protecció per a càmera web, escanejos molt ràpids, una prova gratis de 30 dies, reparació d’arxius danyats a causa de malware, una instal·lació senzilla, ràpida i simplificada. I una base de dades de virus i amenaces totalment actualitzada.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × tres =