25n
25N
25N

Ramon Gener protagonitza el cicle de conferències-espectacle 'Les Arts és òpera'

Ramon Gener protagonitza el cicle de conferències-espectacle 'Les Arts és òpera'
03/10/2016 -

L’humanista i divulgador musical Ramon Gener protagonitza el cicle de conferències-espectacle ‘Les Arts és òpera’ que començarà el pròxim mes de desembre.

Després de presentar les propostes de la Temporada 2016-2017 davant més de 1.400 persones en la Sala Principal, Gener tornarà a les Arts per a explicar i acostar als espectadors cadascuna de les cinc òperes que conformen l’abonament de les Arts.

Amb el seu habitual llenguatge didàctic i materials audiovisuals, el presentador del cèlebre programa “This is Opera” visitarà Les Arts per a analitzar les òperes de Giuseppe Verdi “I vespri siciliani”, l’1 de desembre, i “La traviata”, el 2 de febrer, també abordarà “Lucrezia Borgia”, de Donizetti, el 22 de març, “Werther”, de Massenet, el 10 de maig, i “Tancredi”, de Rossini, el 13 de juny.

Les conferències seran en l’Aula Magistral i el Teatre Martín i Soler, amb una capacitat de 380 espectadors. El centre d’arts informara pròximament del procediment per a assistir a aquestes conferències.

Ramon Gener

Llicenciat en Humanitats i en Ciències Empresarials. Va començar la seua formació com a músic estudiant piano en el Conservatori del Liceu i la va completar amb Anna Maria Albors. Per recomanació de la soprano Victoria dels Àngels va començar a estudiar cant sota la seua supervisió. Va completar els seus estudis vocals a Varsòvia amb el baríton Jerzy Artysz i a Barcelona amb el tenor Eduard Giménez. Després d’una carrera de diversos anys com a baríton va deixar de cantar i va començar una nova etapa com a divulgador musical oferint conferències sobre música “clàssica” i òpera.

El ressò i la repercussió d’aquestes conferències ho van portar fins al món de la televisió. Primer a Tv3 amb el programa “Òpera en texans” i després a l’escena internacional amb “This is Opera”, una coproducció espanyola i alemanya gravada en anglés i espanyol que es pot veure en molts països del món. En la ràdio col·labora de forma habitual en el programa “Hoy por hoy” de la cadena SER i en el programa “Versió RAC1”. També s’ha introduït en el món literari amb la publicació de “Si Beethoven pudiera escucharme” (2013) i “El amor te hará inmortal” (2016).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 + onze =

museo prehistoria
museo prehistoria